Shrnutí sezony 2006/07

 

 

Oddíl ledního hokeje HC SOREN TŘEBOVICE sezona 2006/07

          25. září 2006 začal na zimním stadionu Bohuslava Modrého v Lanškrouně další, v pořadí již třetí ročník amatérské městské hokejové ligy LHL. Do soutěže se přihlásilo celkem 24 týmů ze širokého okolí lanškrounska a tým z Třebovice i v této sezoně nesměl chybět. Samotná LHL doznala, oproti loňské sezoně, řady zásadních změn. Tou asi nejpodstatnější, bylo zákaz startu registrovaných hráčů bez jakýchkoliv výjimek. Toto zpřísněné pravidlo podstatně ovlivnilo i náš tým, neboť za nás už dále nesměli nastoupit hráči: Jiří Knoflíček, Filip Gremlica a Libor Paclík, kteří hrají vyšší soutěže. Jejich absenci na ledě, jsme začali cítit už v úvodních zápasech a všem nám bylo hned jasné, že jen stěží navážeme na loňské úspěchy a především pak na celkové páté místo z celé LHL. Souběžně s LHL, jsme také na nově otevřeném zimním stadionu v České Třebové, odehráli řadu přátelských zápasů, především pak s týmem HC Palma, hrající taktéž městskou hokejovou ligu CHL,ale v České Třebové, a proti kterému se nám povětšinou dařilo zvítězit.   Sezona stála náš tým celkem  26 000,- kč. Na tuto částku nám, jako i minulou sezonu, přispěl OÚ Třebovice, zbytek si hráči museli hradit ze svého. V průběhu sezony,jsme také začali jednat s firmou autobazar SOREN Česká Třebová, která nám,po vzájemné dohodě v rámci sponzoringu, nechala zhotovit 20 ks zbrusu nových a kvalitních hokejových dresů a stulpen. Z tohoto důvodu, jsme se také dohodli na změně názvu týmu na : HC SOREN TŘEBOVICE.   

    Dohromady odehrál náš tým 23 zápasů. Z toho jsme 9 utkání vyhráli, 13 x prohráli a jednou remizovali. Celkově jsme tak obsadili 16 příčku z celkového počtu 24 týmů.                                Složení týmu:                                                                                                                                                                                Brankaři:      Marek Hejč, Jiří Stolarik                                                                                                                                    Obránci:       Václav Pachl (C) ,Bohumil Kyselo, Ladislav Peňáz, Martin Saifert, Václav Karban                                 Útočníci:      Tomáš Ráb, Libor Gremlica, Milan Gremlica(A), Josef Halbrštát, Miroslav Dejdar(A), Jaroslav Dvořák ,  Michal Straka, Miroslav Poljak, Karel Bělka,Miroslav Svatoš                                                                  Coach: Miloslav Řehoř     

       Chtěli bychom ještě touto cestou poděkovat  OÚ v Třebovici,firmě autobazar SOREN Česká Třebová a především pak panu Michalu Pávkovi. Dále všem fanoušků a příznivcům třebovického hokeje, kteří na nás, pro ne příliš oslnivé konečné umístění nezanevřeli a kteří se, stejně jako my, těší na další hokejovou sezonu!